PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

Vrtno pohištvo na Facebook-u

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK POSLOVNI DAN  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA 15:00-19:00  
  ČETRTEK 15:00-19:00  
  PETEK 15:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: +386 (0)4 281 03 00
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • ZANIMIVO

  posebnosti vrtnega pohištva

VRTNI DODATKI

Blazine za vrtno pohištvo, zaboji za njihovo shranjevanje, odeje, ki jih uporabljamo na terasi ob nižjih temperaturah, zunanje preproge, ki so obstojne na vremenske vplive, so dodatki na vrtu, ki nam bivanje na njem lahko naredijo prijetnejše. Dodatki za vrtno kuhinjo in vrtno jedilnico so nepogrešljivi elementi na vrtu. Vrtu podarjajo individualnost in odkrivajo naš značaj. Ptičje krmilnice in valilnice modernih oblik pa nam bivanje na vrtu še dodatno popestrijo.

Vrtni dodatki krepijo vezi med nami in našim okoljem.

Vrtne blazine

Odeje

Zunanje vrtne preproge

Ptičje hranilnice


Dodatki za vrtno kuhinjo

Dodatki za vrtno jedilnico

Vrtni zaboji

Vrtni zaboji, lahko so to tudi omare, nam na vrtu služijo za shranjevanje blazin ali drugih stvari, ki jih uporabljamo na vrtu, vendar jih želimo zaščititi pred vremenom, predvsem padavinami. Vrtni zaboji ne prepuščajo vode in popolnoma zaščitijo njihovo vsebino. Izdelani so lahko tudi po meri in povsem prilagojeni razpoložljivemu prostoru.

Odeje

Ko se zvečer ozračje ohladi, je bivanje na terasi brez odeje lahko neprijetno. Odeje iz najboljše volne, kašmir, jakova, kamelja volna predstavljajo najboljšo izbiro in nudijo pravo udobje tudi v zelo hladnem vremenu, včasih tudi pozimi.
Zunanje preproge

Zunanje preproge so odporne na vremenske vplive in nam tla na terasi lahko naredijo bolj prijetna, še posebej če terasa ni prekrita z leseno oblogo.

Ptičje hranilnice

Ptičje krmilnice in napajalniki privabijo na zimski vrt ptice in tako ohranjajo vrt živahen vse leto. Ptičje krmilnice Eva Solo so nekaj posebnega tako po obliki kot po izbranih materialih. Steklene krogle in druge nenavadne oblike, v katerih se zrcali brezmejna domiselnost vrhunskih oblikovalcev, bodo hkrati pravi umetniški element na zimskem vrtu ter osrednja točka vrtnega življenja.

Dodatki za vrtno kuhinjo

Poleti je veliko prijetnejše hrano pripravljati zunaj kakor v zatohli kuhinji. Dodatki za vrtno kuhinjo Eva Solo so kombinacija dovršene estetske oblike, vzdržljivih materialov in uporabnosti, kar je v vrtni kuhinji še posebej pomembno, saj se kuhanje odvija pred očmi gostov. Kuhinjski pribor in dodatki elegantnih organskih oblik, ki olajšajo delo, bodo vzbujali vsesplošno občudovanje gostov.

Dodatki za vrtno jedilnico

Vrhunski izdelki Eva Solo za vrtno jedilnico poudarijo užitek pri obedu na prostem. Nepogrešljivi so na vrtnih zabavah. Pladnji so izdelani iz lesa ali nerjavečega jekla, uporabni so vedno, ko je treba na vrtu ali terasi postreči sebi ali gostom. Sklede zanimivih naravnih oblik, steklene posodice za kis, olje in dodatke morajo biti vedno na mizi ob družinskem ali družabnem obedu, vtis elegance ali domačnosti pa dodajo svečniki in vaze, v katerih dehti cvetje z domačega vrta.

.

Vabimo vas na ogled vrtnih dodatkov