PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

Vrtno pohištvo na Facebook-u

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK POSLOVNI DAN  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA 15:00-19:00  
  ČETRTEK 15:00-19:00  
  PETEK 15:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: +386 (0)4 281 03 00
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • ZANIMIVO

  posebnosti vrtnega pohištva

Domov > Kolekcije > Natal-alu > Index

VRTNO POHIŠTVO - KOLEKCIJA NATAL ALU – TRIBU

Vrtno pohištvo kolekcije NATAL ALU zaznamujejo moderne linije. Navdušuje mlade in ljubitelje sodobnega minimalističnega vrtnega pohištva.

Pri kolekciji NATAL ALU so uporabljeni naslednji materiali:

 • prašno lakiran aluminij v beli, rjavi in temno rjavi barvi,
 • sintetične mrežice v beli, rjavi in temno rjavi barvi.
kolekcija Tribu Natal Alu  
 
 

H kolekciji vrtnega pohištva NATAL sodijo: vrtni stoli z naslonjalom za roke, vrtni počivalniki, vrtni stoli za noge in vrtni ležalniki.

Vrtni stoli kolekcije NATAL ALU so narejeni iz aluminija, na sedišču in hrbtišču  je napeta mrežica v beli, rjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni stoli NATAL ALU imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije NATAL ALU so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.

Ležalniki NATAL ALU imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija, na katerega je napeta mrežica v beli rjavi barvi. Ležalniki NATAL ALU nimajo naslonjal za roke.

Nizki počivalniki kolekcije NATAL ALU so narejeni iz aluminija, na sedišču in hrbtišču je napeta mrežica v beli, rjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni počivalniki imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni nizki počivalniki kolekcije NATAL ALU so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.

H kolekciji NATAL ALU sodijo še vrtni stoli za noge.

Vrtni stoli kolekcije NATAL ALU Vrtni stoli kolekcije NATAL ALU so narejeni iz aluminija, na sedišču in hrbtišču  je napeta mrežica v beli, rjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni stoli NATAL ALU imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije NATAL ALU so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.
 
 
Ležalniki NATAL ALU Ležalniki NATAL ALU imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija, na katerega je napeta mrežica v beli rjavi barvi. Ležalniki NATAL ALU nimajo naslonjal za roke.
 
 
Nizki počivalniki kolekcije NATAL ALU Nizki počivalniki kolekcije NATAL ALU so narejeni iz aluminija, na sedišču in hrbtišču je napeta mrežica v beli, rjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni počivalniki imajo naslonjala za roke. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni nizki počivalniki kolekcije NATAL ALU so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.
 
 
Vrtni stol za noge NATAL ALU. H kolekciji NATAL ALU sodijo še vrtni stoli za noge.