PREHOD,d.o.o.
Smledniška cesta 64 a
4000 Kranj

T: +386 (0)4 281 03 00
E: prehod@prehod.si

Vrtno pohištvo na Facebook-u

 • Kje smo
 • KDO SMO
 • DELOVNI ČAS
  PRODAJNEGA SALONA

  PONEDELJEK POSLOVNI DAN  
  TOREK 9:00-19:00  
  SREDA 9:00-19:00  
  ČETRTEK 9:00-19:00  
  PETEK 9:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • SVETOVANJE
  V PRODAJNEM SALONU
  SREDA 15:00-19:00  
  ČETRTEK 15:00-19:00  
  PETEK 15:00-19:00  
  SOBOTA 9:00-13:00  
 • svetovanje
  PO DOGOVORU
  T: +386 (0)4 281 03 00
  E: prehod@prehod.si
 • DELOVNI ČAS
  PISARNE PREHOD
  PONEDELJEK-PETEK
  od 9.00 do 16.00
 • ZANIMIVO

  posebnosti vrtnega pohištva

Domov > Kolekcije > Forum > Index

VRTNO POHIŠTVO - KOLEKCIJA FORUM – TRIBU

Vrtno pohištvo kolekcije FORUM zaznamuje moderna linija. Navdušuje mlade in ljubitelje lahkega vrtnega pohištva.

Pri kolekciji FORUM so uporabljeni naslednji materiali:

 • prašno lakiran aluminij v beli, sivorjavi, sivi, črni in temno rjavi barvi,
 • sintetične mrežice v beli, sivi, sivorjavi, temno rjavi barvi in črni barvi,
 • tikov les.
kolekcija Tribu FORUM  
 
 

H kolekciji vrtnega pohištva FORUM sodijo: vrtni stol z naslonjalom za roke, vrtni ležalnik, kvadratne in pravokotne fiksne mize.

Vrtni stoli kolekcije FORUM so narejeni iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi barvi. Na sedišču in hrbtišču je napeta mrežica v beli, sivorjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni stoli FORUM imajo naslonjala za roke. Naslonjala za roke so iz tikovega lesa. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije FORUM so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.

Vrtne mize FORUM so fiksne. Velikosti fiksnih miz sta: 98 x 98 cm in 98 x 210 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz tikovega lesa ali iz keramike v beli, sivorjavi in črni barvi,  ogrodje je iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi. V kolekciji FORUM ni zložljivih miz in raztegljivih miz.

Ležalniki FORUM imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija v beli, sivorjavi, sivi, temno rjavi ali črni barvi, na katerega je napeta mrežica v beli, sivi, sivorjavi, temno rjavi ali črni barvi. Ležalniki FORUM so brez naslonjala za roke.


Vrtni stol FORUM Vrtni stoli kolekcije FORUM so narejeni iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi barvi. Na sedišču in hrbtišču je napeta mrežica v beli, sivorjavi ali temno rjavi barvi. Vrtni stoli FORUM imajo naslonjala za roke. Naslonjala za roke so iz tikovega lesa. Hrbtišče stola je fiksno. Vrtni stoli kolekcije FORUM so fiksni, niso zložljivi in se zlagajo drug na drugega.
 
 
Vrtna kvadratna miza FORUM Vrtne mize FORUM so fiksne. Velikosti fiksnih miz sta: 98 x 98 cm in 98 x 210 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz tikovega lesa ali iz keramike v beli, sivorjavi in črni barvi,  ogrodje je iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi. V kolekciji FORUM ni zložljivih miz in raztegljivih miz.
 
 
Vrtna fiksna miza FORUM Vrtne mize FORUM so fiksne. Velikosti fiksnih miz sta: 98 x 98 cm in 98 x 210 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz tikovega lesa ali iz keramike v beli, sivorjavi in črni barvi,  ogrodje je iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi. V kolekciji FORUM ni zložljivih miz in raztegljivih miz.
 
 
Vrtna raztegljiva miza FORUM Vrtne mize FORUM so fiksne. Velikosti fiksnih miz sta: 98 x 98 cm in 98 x 210 cm. Zgornja ploskev vrtnih miz je iz tikovega lesa ali iz keramike v beli, sivorjavi in črni barvi,  ogrodje je iz aluminija v beli, sivorjavi ali temno rjavi. V kolekciji FORUM ni zložljivih miz in raztegljivih miz.
 
 
Vrtni ležalnik FORUM Ležalniki FORUM imajo premakljivo hrbtišče in fiksno sedišče. Narejeni so iz aluminija v beli, sivorjavi, sivi, temno rjavi ali črni barvi, na katerega je napeta mrežica v beli, sivi, sivorjavi, temno rjavi ali črni barvi. Ležalniki FORUM so brez naslonjala za roke.